Контакт

Имаш прашање? Пиши Ни

Контакт

Најсовремен и реномиран изложбен салон за Ламинати,Внатрешни и Надворешни врати во центарот на Прилеп. Бесплатен паркинг за сите наши клиенти.

Адреса

Улица "Егејска" бр.75 Прилеп,Маkедонија,7500

Email

gigantmk1@gmail.com

Телефон

(00389) 75 222 268