• Комерцијален и Станбен под

  Mарк Декоратив

  Широк асортимант на ламинати,внатрешни и надворешни врати.
 • "

  Акции

  Производи кои се на на акција до одреден период и одредена количина.
  Акции    

МаркДекоратив

Во рамките на нашата заложба е да им обезбедиме на нашите клиенти место каде ќе можат да најдат секаков вид на ламинати, внатрешни врати, надворешни врати, и сите други акцесоари кои им се потребни при уредување на нивниот дом. Вршиме бесплатна испорака до вашиот дом, во Прилеп и околината.
Вршиме бесплатна испорака до вашиот дом,Во прилеп и околината.
Контакт

Побарај понуда
(важи само за фирми и правни лица)

Им служиме на нашите клиенти повеќе од 15 години

Во Прилеп постоиме од 2004 година со гредежното стовариште Гигант, од 2015 година и со изложбениот салон МаркДекоратив.